Bli speider Forbundsmerke  

 

 

 

 

Tipp for 1. Gullaug speidergruppe

Tipper du? Nå kan du sørge for at litt av tippemidlene går rett til 1. Gullaug speidergruppe, og støtter speidingen. 1. Gullaug er registrert som mottager av "Grasrotandelen. Les mer om det her!

"Grasrotandelen" ble innført 1. mars, og er en måte for deg som spiller å øremerke hvor tippemidlene skal gå. Når du tipper, spiller Lotto, Joker eller andre spill fra Norsk Tipping, så går 50 % av innsatsen til kultur og idrettsformål og 50 % til gevinster. Grasrotandelen lar deg bestemme over noe av det som går til kultur og idrett.

Vi håper at flest mulig foreldre, besteforeldre og andre som tipper ønsker å støtte gruppen på denne måten!

NB: Du får ikke mindre sjanse til å vinne, du får ikke mindre gevinster, og du betaler ikke mer for tippingen. Det eneste som skjer er at du støtter speidingen!  

 

** Slik gjør du det **

Fra og med 2010 må alle som tipper bruke et spillkort, og det du gjør er en gang å registere 1. Gullaug som mottager av din Grasrotandel. Det kan du gjøre på flere måter:  

 

1) Gå til denne nettsiden, http://gullaug.nbk.scout.no/ga/  

eller denne lenken http://gullaug.nbk.scout.no/grasrotandelen.pdf  

og skriv den ut.  

Ta med arket til kommisjonæren. Strekkoden blir scannet, og 1. Gullaug er registert som ditt gode formål!  

 

2. Send en SMS med melding: GRASROTANDELEN 993780316 til 2020 (tjenesten er gratis). (993 780 316 er 1. Gullaug sitt organisasjonsnummer i Enhetsregisteret/Frivillighetsregisgteret).  

 

3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no. - Logg deg inn og søk opp 1. Gullaug speidergruppe som mottager og legg oss inn.